Se Dans, Skådebanans projekt ihop med Skånes Dansteater

Malmö Opera/Skånes Dansteater

Höstens stora dansföreställning the feeling of going med Skånes Dansteater lockade oss med på färden till det osynliga landskap inom oss där allt är tänkbart. Spelplatsen är mytens hemvist, där människa och väsen mäter sina krafter och ger varandra liv. Vakenhet och dröm byter plats under resans gång, och var vi befinner är lika ombytligt som varelserna som omger oss.

Skådebanan var där med 33 st deltagare från våra olika projekt, Lunds särskola, Lunds Fontänhus,  Malmö Folkhögskola, Malmö Fontänhus, KRIS i Malmö och PRO Oxie. Alla vi som var där och såg föreställningen, var mer än nöjda alla sa att det är en succé.

Ytterligare  grupper av deltagare skall få se Skånes Dansteaters succé föreställning The feeling of going, ikväll den 21 november.

Comments are closed.