aktivitet2-652x1024

”Tillsammans är Vi starka” en konstutställning av Kultur Syd

Lunds Fontänhus bjöd in till Vernissage tisdagen den 5/9. Utställningen pågår till den 24/9 av Vandringsutställningen ”Tillsammans är Vi starka” en konstutställning av Kultur Syd: Båstads Fontänhus, Malmös Fontänhus, Helsingborgs Fontänhus och Lunds Fontänhus Plats: Baravägen 1/psykiatrihuset i ”Trapphuset/foajé ”. Skådebanan var där och tog del av en värmande gemenskap och mingel o tilltugg. Därefter invigning och underhållning av bandet ”Sicked Allo” och Fontänhuset medlemmar som bidrog med dikter, poesi, skön vacker sång och sit down comedy. vi kan med stolthet se att Skådebanans samarbete med Fontänhusen i Södra Sverige bla kan utmynna i en sån här fin utställning. Vi kan varmt rekommendera alla att se den.

Comments are closed.